HÄNDELSER 2015

HÄNDELSER 2015

Onsdag den 21 januari

På eftermiddagen hölls årsmöte, där det som vanligt gick kanska så fort att gå igenom de punkter som  var på dagordningen.   Läs mer ...

Onsdag den 11 februari

Curt Lundmark besökte Karlskoga idrottsveteraner den 21 januari. Han har ett stort lager av historier om hockeystjärnorna. Han pratade i två timmar och han hade säkert kunnat prata lika länge till. Curt Lundmark var svensk förbundskapten i ishockey under åren 1990-95.

Torsdag den 19 mars

Mittbackspar kan bli en sensation i rödvitt säger tränarduon Patrik Werner och Jonas Lindskog.

-Vi har inte gjort oss kända som det mest fysiska laget, men i år har vi bättre fysprofil.

Onsdag den 15 april

Harald Lückner är en av de bästa, kanske den bäste, expertkommentatorn i svensk tv just nu.

Den 15 april besökte Harald Karlskoga idrottsveteraner, et oerhörtt intressant besök.Han höll ett föredrag som varade i  två timmar och han hade säkert kunnat hålla på det dubbla.

Besök av Picko Troberg, han snackar, för det handlar det om, med mycket självironi, mycket humor, mycket känsla och han gör det med klockrent södertugg, för att travestera honom själv..

Tisdag den 12 maj

Besök efter sommaruppehåll

Besök av BIK;s Tobias Thermell och Kristofer Näslund.

Tobias Thermell och Kristofer Näslund är nu BIK;s nya tränarpar.Killarna berättade om sin syn

på hockey när de mötte Karlskoga idrottsveteraner i Nobelhallens möteslokal.

Tisdag 6 oktober

Torgny Mogren, femmilsspecialisten som blev en fena på stafettavslutningar, underhöll Karlskoga idrottsveteraner.


Nämnas kan att även en annan skidtränare, Göran Thor lyssnade på Torgnys föredrag hos oss Idrottsveteraner. Göran Thor tillhörde på sin tid skidlandslaget och tävlade för jämtländska Hammerdal. Han körde sista sträckan i SM-stafetten 1951, som Hammerdal vann. Hammerdal tog också hem lagsegern på femmilen den gången. I mitten av 50-talet flyttade Thor till Karlsdal, numera bor han i Karlskoga.Tisdag 10 november

Mats Fagerström, sportjournalist från Karlstad kåserade inför ett 40-tal medlemmar i Karlskoga idrottsveteraner. Jag kan säga att jag går i min fars fotspår........... konstaterade den pratglade radiomannen.

Onsdag den 2 december

Besök av Stefan Bengtzén besökte oss, han gav oss intressanta berättelser och kunde svara på en hel del frågor från oss besökare.


Onsdag den 9 december

Årets stipendiat blev 15 åriga Alexander Nylén som är simmare .Alexander Nylén har

simningen i blodet. Hans far Åke simmade, hans farbror Anders simmade liksom faster Marianne. Alla på hyfsat hög nivå så Alexander har litet att brås på.


Med vid högtiden av utdelningen var även Alexanders far som då kunde passa på att berätta

om Karlskoga simförening.

2012-02-12